Altrex

Takuuehdot

Tämä Altrex-tuote on suunniteltu, valmistettu ja testattu erittäin huolellisesti. Jos tätä tuotetta käytetään ohjeiden ja käyttötarkoituksen mukaisesti, takuu on voimassa seuraavin ehdoin:

1. Altrex takaa tuotteen luotettavuuden ja tuotteessa käytettyjen materiaalien laadun.

2. Korjaamme kaikki takuun piiriin kuuluvat viat vaihtamalla viallisen osan tai itse tuotteen tai toimittamalla osan vaihdettavaksi.

3. Takuu ei kata vikoja, jotka johtuvat seuraavista syistä:
a) Tuotteen käyttö vastoin sen käyttötarkoitusta tai vastoin käyttöohjeita.
b) Tuotteen normaali kuluminen.
c) Asiakkaan tai kolmannen osapuolen suorittama kokoonpano tai korjaus (lukuun ottamatta Altrexin toimittamien varaosien asentamista, kuten edellä kohdassa 2 on mainittu).
d) Mahdolliset muutetut viranomaismääräykset, jotka koskevat tuotteessa käytetyn materiaalin luonnetta tai laatua.

4. Kaikista tuotteen toimituksen yhteydessä havaituista vioista on ilmoitettava välittömästi Altrexille. Jos ilmoitusta ei tehdä välittömästi, takuu raukeaa. Takuuvaatimuksen esittämiseksi Altrexille tai Altrex-jälleenmyyjälle on toimitettava ostotodistus.

5. Kaikista tuotteen vioista on ilmoitettava Altrexille tai Altrex-jälleenmyyjälle mahdollisimman pian, mutta joka tapauksessa 14 päivän kuluessa vian havaitsemisesta.

6.
a) Jos takuuehtojen mukainen reklamaatio tehdään, Altrexillä on oltava mahdollisuus tutkia tuote laatukeskuksessaan Asiakkaan on annettava tuote käyttöön tätä tarkoitusta varten. Jos tutkimuksen aikana todetaan, että tuotetta on käytetty virheellisesti, tutkimuskustannukset veloitetaan asiakkaalta.
b) Jos asiakas pyytää riippumattoman laitoksen suorittamaa tutkimusta, tämän tutkimuksen kustannukset ovat asiakkaan kustannuksella, jos tutkimuksen aikana todetaan, että tuotetta on käytetty väärin. Tutkimuskustannukset ovat asiakkaan kustannuksella myös silloin, jos Altrex on ennen tutkimusta tarjoutunut korjaamaan tai vaihtamaan tuotteen asiakkaalle veloituksetta.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe zij gegevens verwerken voor elk van deze doeleinden. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.