kooiladder-configurator
Nieuws 16 januari 2020

Altrex ontwikkelt kooiladder- en bordestrapconfigurator

Innovatieve oplossingen

Al meer dan 70 jaar maakt Altrex veilig werken op hoogte mogelijk met verrassend innovatieve klimoplossingen. Onlangs hebben we een tweetal nieuwe configuratoren voor de productgroepen bordestrappen én kooiladders geïntroduceerd. Hiermee stel je in slechts enkele stappen jouw perfecte kooiladder of bordestrap samen. Speciaal voor jou op maat gemaakt en volledig naar jouw eigen wensen, maar dan zonder meerprijs!

Gemak en eenvoud

Met de nieuwe configuratoren is het nóg eenvoudiger om een bordestrap of kooiladder samen te stellen. Aan de hand van verschillende variabelen is het product live te configureren en direct als 3D-model te zien. Eenmaal samengesteld ontvang je binnen 5 minuten een complete offerte inclusief specificaties en werktekeningen.

Download bestek of CAD

Het bijkomend voordeel van de configuratoren is dat het bestek direct te downloaden is als Stabu-, neutraal- of OSF-formaat. Zo kunnen er snel en efficiënt projectbestekken gemaakt en bewerkt worden.

Daarnaast biedt de configurator de mogelijkheid om direct modellen te downloaden in 2D of 3D. Deze bestanden zijn te openen in verschillende softwaresystemen, zoals Revit en Arkey/Adomi. Zo heb je direct toegang tot de juiste bestanden en kun je deze toevoegen in je eigen BIM-model. Hierdoor worden foutkansen in de ontwerpfase geminimaliseerd.

De configuratoren zijn te vinden op:
https://www.kooiladder-altrex.nl/
https://www.bordestrap-altrex.nl/

Kooiladder en bordestrap